Repatriere decedati Non Stop: 0729 007 003

Repatriere Decedati Italia, Germania | Conditii de Lux, Sicriu Zinc

Asiguram repatrierea persoanelor decedate in afara Romaniei, cat si transportul cetatenilor straini decedati pe teritoriul Romaniei. Indiferent de conditii deplasarile persoanei decedate se face in cele mai potrivite conditii de igiena si pastrare.

●  Transport cu autovehicule funerare dotate la standarde europene;

●  Pasaport mortuar international;

●  Certificat de deces International;

●  Autorizatii de transport internationale: 

 

IMPORTANT!

Repatrirea se face numai in sicriu de zinc (atentie nu table zincata), acest sicriu de zinc trebuie sa contina si valvola in interiorul sau. Acest sicriu de zinc se introduce in cel de lemn (esenta tare)24 gauri cu dimensiunile si grosimile prevazute de Uniunea Europeana insotit de placuta de identificare a persoanei decedate. Sigilarea sicriului de zinc cade in atributia noastra si nu se percepe nici o taxa pentru acest serviciu.

Consilierii nostri Funerari sunt in permanenta la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi sprijin si cele mai bune solutii de repatriere pe tot parcursul desfasurarii acesteia.

Toti Consilieri  nostri  sunt cunoscatori a  cel  putin  o  limba straina, ei  sunt in permanenta intr-un contact direct cu autoritatile locale in  vederea eliberarii documentelor necesare pentru repatriere si va vor tine la curent cu orice informatie de care  aveti nevoie.